вівторок, 27 жовтня 2015 р.

Нові волонтери з Амерички та інші дари

Незважаючи на те, що повний місяць і всі божевільні, злі і на грані вбивства, сьогодні видався класний день.

Навіть не знаю, з якого боку почати.

По-перше, Владік вчора запропонував повторити позаторішній Хеловін. І я думаю, що все вдасться. Гарбузи знайдемо, а все інше по можливості.

Сьогодні поїхала забирати посилочку від Марічки. А там три непідйомні коробки. Речі для людей різної статури і смаків (раптом що, в мене є тепер найкраща в світі спідниця), книжки для нашої бібліотеки - не казна-що запилюжене і радянське, а купа класного укрїнського фентезі, трішки дитячих книжок (навіть Карлик-Ніс від Старого Лева), і купа іграшок. А це значить, що треба буде робити якісь конкурси і видавати малечі призи. Вдома я цю звірину не триматиму ні за що. Хоча Еней вподобав собі одного дракона і обміняв його на свого ведмедя.





І ще прийшла посилка від Юлі, з усяким приємними (чай, хмелева закваска для хліба і книжка для мене і для малих). Дякую, Юлю, дуже приємно!

І найбільший подарунок - це свіжі волонтери з США (нам на них щастить). Ось вам про них 16 секунд відео - знайомтеся.


А ще вчора у наших друзів, із нашого села, народилася 5-та донечка. Це уже третя дівчинка, яку вони народжують вдома, прямо тут в селі. Оля, їхня мама, "зловила" рік тому мого Уласа.  Вітаю їх від усього серця і дуже за них радію. Хай Ярославка вас дивує, в хорошому сенсі!

Принагідно вішаю красивезне позавчорашнє відео, воно гідне уваги



А ще сьогодні одна знайома, Настя, в рамках діяльності своєї організації запропонувала показати у нас "Братів", український фільм, який буквально пару тижнів тому був у прокаті. І японський добрий мультик "Пісня моря". Чекаю результатів виборів, щоб знати, до кого йти на поклон (вибирали сільського голову).


5 коментарів:

  1. класні новини (: класні відеа

    цікава реакція глибинки на "Братів". заінтригувала

    дякую за посилання на мультик. має бути щось хороше (:

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені теж цікава реакція. з ними ніколи не вгадаєш. а тобі він як, до речі?

      Видалити
  2. О, я думала это только я от полнолуния на людей кидаюсь :)

    Вы такие классные и мне бы очень хотелось что-то хорошее для вас сделать) я думаю о посылочке и хотела спросить: не нужно ли вам что-то специфично "заграничное" что в Украине сложно достать - хорошие англоязычные детские книжки, например, еще что-то, что угодно из того, что можно впихнуть в формат посылки :) Буду очень рада сделать приятность)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іра, дуже приємно)) Так, англомовні книжки зараз на вагу золота, гривня ж впала нижче плінтуса. І якщо я і раніше не бавилася замовленням з-за кордону, то тепер тим більше. Я полюю за ними на книжкових барахолках)) тому це безпрограшний варіант)) вклади ще листівку для нашої сільської бібліотеки з теплими словами, ми зробимо там стінку пачьота)) най малі трохи роти роззявляють, мріяти і уявляти - корисно

      Видалити
  3. Отлично! А на какие возраста вам больше всего интересно будет? :) Какие-то темы, может быть, особенно желательные или авторы? :)
    Скинешь мне адрес на Фейсбуке в личку (Anna Topilina, мы френды :)

    ВідповістиВидалити