вівторок, 10 грудня 2013 р.

пятімінутка нєнавісті

Кароче, я задовбалася. Купа людей на мене ображені, виявляється, але всі сцють сказати прямо в очі, за що. Їм звичніше дивитися так недобре, займатися напівігноруванням, але при цьому робити вигляд, що в принципі все окей. Щоб не вести незручних розмов.

Я досі вигрібаю за ту публікацію у Вікенді. Виявляється, образилася ще й місцева фельдшерка. Бо в газеті написано, що вона півжиття пропрацювала поваром. Питаю тих, хто мені "доніс" на факт образи: "Це неправда?". Правда. Але та фельдшерка колись давно спершу вивчилась на медсестру, а вже потім пішла працювати поваром. А тепер повернулася до роботи за освітою. А образилася тому, що зі статті можна подумати, що вона диплом фельдшера купила. ТАК ЗНАЙТЕ Ж: вона його не купувала! О, справедливість відновлено.

Скільки тих справедливостей ще - неясно.

Дорогі односільчани! Я пишу про вас те, що чую, фільтрую кілотонни гівна, які ви розповідаєте один про одного. Розповідайте, це нормально. Село є село, ви знаєте одне одного багато років і живете пліч-о-пліч. А життя воно таке життя.

А все, що я пишу сюди, я пишу здебільшого дуже доброзичливо, дуже уважна до того, щоб не писати неправди. Справді, думаю над кожним словом і по три рази перечитую перед тим, як публікувати. Якщо ви помітили якусь несправедливість - кажіть мені, не знаю, можете слати анонімки (ми вже купили поштовий ящик), якщо не можете сказати в очі. Я напишу правду!

Здрастє
Ще є чутка, що через статтю образилася одна мала на мене. Тепер мушу ламати собі голову, яким боком це її стосувалося і який саме пункт їй не до вподоби. Ще до того, як сорока на хвості ту чутку принесла, питала ж її, чи все ок. Бо поведінка таки злегка дивна. Бррр.

Орест каже припиняти дивуватися і забити на них всіх болт. Типу хай думають, що хочуть. Але ні-ні-ні, так не годиться. Мені тут жити. Не те, щоб я хотіла бути хорошою для всіх, але поганою для всіх я точно бути не хочу. Бо хоч кіл на голові мені витешіть, але я переконана, що нічого поганого не роблю. Ні цим блогом, ні будь-яким іншим способом виходу безцінної інформації про наші "мєждусобойчики" в світ.

Люди нормально почуваються, коли варяться тихенько в своєму болоті. А коли пишуть - ой, і там пахне, і там слизько - то це вже погано. Не болото погане, а погано, що написали про це. Бо це ж сором, що у нас є болота.

І це ще не вся колекція образ. Підозрюю, що собака зарита і в місцевому близькому мені оточенні. І вона-то найбільше і муляє. Напишу ще два слова - точно усугублю. Ну от. Але мені не байдуже! Мені це муляє! Я не знаю, в чому проблема!

І про хороше. Випав сніг, у нас дуже гарно. І санки, і сонце, і снігові баби, і кидання снігу лопатами. Отакі ось докази.


Оце якраз видно нашу поштову скриньку

Отакий набір найнеобхіднішого

Квіти гарні і взимку, хай навіть сухі

І ще в мене нова учениця. Англійська з нуля. Уже було два заняття, і я дуже задоволена, у мене прямо піднесення. Такі учні дуже гарно піднімають думку про себе у будь-якого вчителя, бо вчаться фактично самі і ловлять на льоту. Тьху-тьху щоб не перехвалити.

А ще я знову стала згадувати як робиться йога і в мене є з ким займатись. Нас аж четверо! Завтра знову. Минулого разу гарно відчувалися плечі і попа (я каралєва ар-енд-бі і хіп-хопа).

Ну і чомусь не маю ні на що часу. Зовсім. Голови нема як підняти.

Ще читайте блог чоловіка на блоггерсі, його ж блог в жж.

13 коментарів:

  1. ой як приємно читати не про майдан!.. хочу ще!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені якраз трохи совісно розбавляти майданний ефір. ну але я і так довго мовчала)

      Видалити
    2. майдан перетворюється на якийсь серіал
      треба давати собі перепочити між серіями ))

      Видалити
  2. Я говорю забити болт, не тому що не хочу тут жити, а з чисто філософської причини. Якщо людина щось до мене чи на мене має, але мовчить, то то її особисте горе. Всіх чужих мух не переловиш, а психіатрія наука не точна і грошей назад не повертає. Одним словом - психіатр, психіатру, психіатр.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нє ну ти ж місцями бачиш, які ситуації ці образи породжують. і ти теж відчував дискомфорт

      Видалити
  3. Я до весни потерплю, бо зараз земля мерзла)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ггг от ми-то знаєм, що ти жартуєш. а раптом хтось ОБРАЗИТЬСЯ? що земля мерзла, внізапна

      Видалити
  4. Ужас! Я образилась! Чого це у вас земля замерзла, а в нас нє?:))))

    ВідповістиВидалити
  5. Я взагалі - практикуй тєхніку "Я б бульці". Булька пропускає тільки позитив, а негатив відштовхує.

    А то від негативу і захворіти недовго:(

    ВідповістиВидалити
  6. Оксана, скажи искреннее "спасибо" всем этим обижающимся. Они тебя тренируют- быть мягче, замечать чужие чувства, учиться прощать и пофигистически относиться к обижающимся. Меня в нашем селе, вроде, на "словесные вилы" ещё не поднимают- даже враждующие между собой соседи не "ревнуют" друг к другу. Наверное, потому, что мне на 90 процентов безразлично- обидятся или нет. Поступил по совести и разумно- значит на душе покой и благодать. ну а напортачил- извиняться только искренне. Могу литературы, кстати, подкинуть- а то я её набрал, а вам сообщить забыл )) Для того и брал, чтобы читали. Всё будет хорошо! ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. може і так, може це й на краще. просто в даний момент дуже неприємно, що в принципі природно. дякую!

      Видалити
  7. Ооксана всё верно что бы совершенствоваться надо давление ну и давление организовывается через людей которые нас окружают а если не они то кто? это самое трудное посылать позитив тем кто против нас как нам кажется.

    ВідповістиВидалити