середу, 6 листопада 2013 р.

показати фоточки

Щось у мене з настроєм не те, тому я нічого не пишу. Чекала якоїсь більш мирної внутрішньої ноти. Але щось довго чекати доводиться, тому вирішила повісити фотографії і розказати, як минув тиждень. 

Посадила тюльпани і нарциси, ми їх ще три тижні тому накупили в Лохвиці по 4 грн за штучку, на 146 гривень. Поки чекали посадки, трішки взялися якоюсь непевною цвіллю. Розказала ввечері мамі про свій подвиг, а мама каже, що це якраз був найгірший день для посадки, щось там із фазами місяця. Не, знаю, чи щось виросте. Ще садила і думала. Ну це ж так дивно, ти в землю щось закопав, а з того має бути квітка! Землеробство для мене все ще лишається чудом і чимось дуже непевним. Невже і правда виросте? Чи таки не виросте?

Невелика грядка. До цього тут росли невмирущі поганки. Одразу біля порога

Поки садила, набігли сусідські малі і трохи забавили мені малюка.

Вже трохи повдягались

І пробіглася з фотоапаратом по двору 
Гуськи, уже товсті

На вежі виросло зілля

Берта трішки підросла. На ланцюгу скучає

Орест каже, що я дуже серйозна, коли себе фотографую. Не серйозна, а епічна! - думаю я.
Дні минають один за одним, важко щось дуже виділити. Зараз такий період - без особливих подій. Потроху ходимо в ту другу хату, де було свято, прибираєм. Сьогодні вже довели більш-менш з Енеєм підлоги до пуття. Позбирали сміття в кульки і підмели. Ходили пити з криниці, сусід Микола каже, що кращої води ніде немає. І що ми дарма п'ємо воду з крану. Бо у нас вода по трубам багато бігла, а у криниці все чисто, з джерела. Але тут у людей думки розходяться. Наша вода в крані із артезіанської свердловини, глибина ж криниці - ну максимум 15 метрів. І є думка, що всі пестициди з полів якраз у тих підземних водах, що в криниці. Я сьогодні пробувала - ггг на смак ніяка. Вода як вода, так само, як і та, що в крані. 

На днях у малого день народження. То вчора його підстригла і подивилася на нього ніби іншими очима. Дивилася і дивувалася, як і всі, напевно, батьки. Ще ж недавно такий черв'як був смішний, а тепер ну такий красунчик, ну такий вже розумний, такий неймовірно дорослий. 

Давай ще трішки підрівняю? - НЄА!

Вигляд ззаду

Улюблена розвага під час купання (паста смачна)
І сьогодні ще милувалася і думала про плинність



Завтра знов треба починати готуватися до свята. Те, що в мене немає ні настрою, ні сил, погоди не робить. Малюк же ні в чому не винний!

До речі, починає потроху говорити. З'явилися слова "діти" і "дем-дем" (ідем-ідем). Дуже зараз тішиться від дитячих збіговиськ. То мушу зробити йому радість.

5 коментарів:

  1. дорослий такий, ну чувак!!! скоро виросте хлопчина-вогонь!

    ВідповістиВидалити
  2. Я имел удовольствие работать в тесном сотрудничестве с Бенджамином Ли в течение нескольких лет в качестве деловых партнеров. За время, что Бен служил в качестве ипотечного представителя для моего дома и моего финансирование бизнеса, и он помог мне закрытия кредитов, которые действительно помогли мне в моем бизнесе сегодня, мы были последовательно намного выше целей, и это может быть только связанно с Беном тяжелой работы . Я ценю вашу тяжелую работу, а также большое спасибо вашей команде за помощь в получении кредита для развития моего бизнеса. Если вы ищете ссуду в таком виде, пожалуйста, свяжитесь с г-ном Беном по адресу 247officedept@gmail.com или поговорите с ним по WhatsApp +1 --- 989-394-3740. Г-н Бен - честный кредитный специалист, работающий с огромным количеством инвесторов, готовых профинансировать любой проект. К счастью, со временем наши отношения переросли в работу, и я все еще рад называть его надежным другом.

    ВідповістиВидалити