суботу, 14 вересня 2013 р.

день народження чоловіка

Поки в паралельному вікні браузера оформлюється замовлення на три рогатки з ручним упором, пишу сюди пост.

Чи не вперше в житті накрили паляну. І перве, і вторе, і десерт, як казав один мій друг (тепер він так не каже, бо став говорити дуже правильною українською. ех, де наша юнь). І накрили так якось без напрягу і в плані грошей, і в плані приготування. Аж самі здивувалися. Навіть більшість посуду перемили вже (одна кастрюля і три чашки лишилися на завтра).

Так якось приємно метушилися, що Орест, здається, майже забув традиційно подепреснячити з приводу старості. Правда, розказав мені, що ось вона, прийшла, бо в бровах з'явилися сиві волосини. Але в нього на обличчі стільки рослинності, що хто б там придивлявся, в бороді вони чи в бровах, ті волосини підступні)))

Орест же ж попросив собі в подарунок рогатку. Андрій сьогодні питає - чи будеш з нету щось замовлять, може давай разом, бо мені рогатка треба. Орест - ага, буду. Рогатку. І Сергій вирішив не відставати. Тепер будуть в Христанівці турніри зі спортивної стрільби. (А в Христанівці/всі хлопці стрільці/встрелили козу/в самеє вушко/в саме серденько).

А тепер окремою серією фотки з коментарями.

Осьо вам осінній Еней в Лохвиці.




Там же купили Оресту в подарунок отакий кущ хризантем. Виявилося, що це його улюблена квітка і взагалі, він дуже любить хризантеми і цей кущ як сонечко. Вгодила!



А поки ми сьогодні їздили за покупками, наші дві сучки, яких ми лишили бігати надворі, загризли єдину нашу курку. Вона одна вижила з 11-ти курчат, тусила з гуськами, спала в них на крилах, губила по двору зворушливі смугасті чорно-білі пір'їнки. Але тепер і її не стало. Ми з Орестом і Енеєм сильно розстроїлись і від надміру емоцій ледь не пересварились. Але, на щастя, пронесло. Осьо так ця кура бігала ще вчора.



Ну і застілля для історії.



А між Сергієм і Олею на дивані ще лежить мала Катя, якій завтра буде 2 тижні :) Таке мале, а вже гостює!

Ваше здоров'я.

1 коментар: