пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

штуки-дрюки

Ми ударними темпами взялися за утеплення хати і своїх тіл. Купили мені сьогодні чоботи "со смєхом" за 100 грн, легенькі, валяночно-галошного типу. Смердять. Орестові утеплені калоші цієї ж "фірми" висмерділися за тиждень. Так що я з оптимізмом дивлюся в майбутнє.




Плюс є надія, що вже в понеділок нам "пустять" газ. Ніби про все з усіма домовилися. План є, димохід ок, труба на витяжку є. Ну і взагалі, треба ж і совість мати! А поки Орест на грубці дров`яній вже огого скільки сушки насушив (банки по 4,125 л).



Еней вже теж просік, де тепло. Вже й спати там мостився



Купили термометр. Зараз у нас в спальні 19 градусів - як на мене, ідеальна температура для життя. Приходили вчора сусідські малі, жалілися, що дуже у нас гаряче. Вовка прийшов у розстібнутій курточці від літнього спортивного костюма на голе тіло. Розслаблений такий, не схоже, щоб мерзнув. А надворі +10 і дощ. Я віддала Альоні свій шерстяний светр, з якого різко виросла після прання. А тепер думаю, що вона навряд буде в ньому ходити - він ну дуже теплий. Хіба в люті морози.

А ще їздили сьогодні в Лохвицю по хліб і заїхали на склад будматеріалів. Там є столярна майстерня, і ми назбирали цілий кульок обрізків із дощок. Нам дозволили за так - все одно вони це палять. Тож основними моїми інструментами сьогоднішнього дня були напильник і наждачний папір. Полірувала дощечки.

Ось таке Орест вибудував із неполірованих


Ось це - Еней


А так вони виглядають після моєї медитативної обробки


Завтра, думаю, продовжу справу. Бо і четвертої частини не відполірувала. Оце думаю, чи варто їх якось розмальовувати, чи ні. Може, на деяких намалюю віконця чи щось таке. Можливо, деякі пофарбую. А може й ні. Якогось задуму поки нема, робиться як робиться.

Вийшла надвір - і шок. Ну гляньте





Сусідський пес аж розривався, так на мене гавкав. Вибіг сусід.

- Добрий вечір! Це я, ваших опудал фотографую.
- Чучелов!

4 коментарі:

  1. "чучєлов" - це прекрасно! :)))
    а з дощечок може якусь гру зробити? не дуже уявляю яку, але...) можна на них чи намалювати чи наклеїти шось - зламати буде важко!

    ВідповістиВидалити
  2. Класний у Вас блог :) Перечитую.
    А чого малий завжди безштаньком бігає?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую на добрім слові. Малий бігає так, як йому подобається.

      Видалити